Europ Assistance : reisverzekeringen
Het "Tijdelijke" contract (zonder sneeuwrisico)
U wenst een formule die u enkel voor de duur van uw verplaatsing naar het buitenland, met of zonder voertuig, beschermt ? Kies dan voor het "Tijdelijke contract" : één telefoontje en Europ Assistance staat voor u klaar.
Het "Tijdelijke SNOW-contract"
U vertrekt op wintersportvakantie en wil graag een dekking tegen ziekte of ongevallen, op en naast de skipistes, met of zonder voertuig ? Het "Tijdelijke SNOW-contract" is het perfecte antwoord op uw behoeften.
Het "Jaarcontract Plus"
U wenst 365 dagen per jaar maximale veiligheid ? Voor u en uw voertuig(en), zowel thuis als in het buitenland. Een vervangwagen in België als uw eigen wagen defect is, is een must.
Het "Jaarcontract"
U wil het hele jaar door gedekt zijn, zowel in België als in het buitenland. Uw voertuig kan gedekt worden en u krijgt bijstand zodra u zich 10 kilometer van huis bevindt.
Het jaarcontract "Prestige"
Uw bescherming verdient alle aandacht! Uw verwachtingen overtreffen, u service en bijstand bieden, echt "de rode loper" voor u uitrollen, dat is de voortreffelijke dienst die Europ Assistance u wil bieden. Dit is een contract op maat met drie opties: uitgebreide medische kosten, annulatie- en bagageverzekering, voertuig (met vervangwagen).
De “NoGo” verzekering
U reist graag en liefst ook gerust en wenst een waterdichte bescherming die de annuleringskosten van uw reis of uitstap op zich neemt. Dan biedt de nieuwe jaarlijkse reisannuleringsverzekering van Europ Assisatnce u de ideale oplossing, u betaalt slechts één keer per jaar een premie en al uw privé-reizen ( tot 2.500 €/reis/persoon of 12.500 /reis/gezin) zijn 365 dagen per jaar verzekerd. Deze formule dekt annulatiekosten, transformatiekosten en de niet genoten vakantiedagen bij een gedekte vervroegde terugkeer.

sluit hier je reisverzekering af

^naar boven^

 

REISVERZEKERINGEN
Europ Assistance
Artas
Artas : reisverzekeringen
 

 

onze bestemmingen
frankrijk          
mozambique          
peru